Afvanding af Våd Papirrejekt

På mange papirfabriker indgår genbrugspapir som en del af processen. Når genbrugspapir ankommer til fabrikken, skal den renses for plastik og andet uønsket materiale. Dette gøres i en såkaldt pulper, hvor der tilsættes store mængder vand. Genbrugspapiret bliver opløst mens plastik og andet affald bliver sorteret fra. Denne affaldsrejekt er naturligvis våd og tung efter processen.

I papirindustrien volder dette affaldsprodukt store problemer, da det er meget besværligt at håndtere og dyrt at få transporteret væk. En hel del vand tages med væk fra fabrikken i stedet for at kunne indgå i produktionen igen, og ligeså er det dyrt at få affaldet deponeret.

RUNI sneglekomprimator er en god løsning på problemet, da maskinen er i stand til at afvande rejekten i en kontinuerlig proces, og efterlade rejekten så tør at den, i stedet for at skulle ende som dyr og miljøbelastende deponiaffald, kan anvendes som brændsel.

Forholdende på en papirfabrik er krævende, og der arbejdes alle ugens dage året rundt. I rejekten er der ofte slidende elementer såsom sand mm.  Alt det stiller store krav til maskineriet.

Her har RUNI SK370 sneglekomprimator i mange år vist sine egenskaber som en solid og stærk opbygget maskine, der er i stand til med sin forstærkede snegl og konstruktion konstant at arbejde 24/7 med en kapacitet på 5.000kg i timen.

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik