Separering og Komprimering af Fyldte Konservesdåser

Separér og Komprimér Fyldte Konservesdåser

Destruktion af returvarer og fejlproduktioner fra fødevareproducenter ender ofte med et lagerproblem. Med brug af en RUNI sneglekomprimator, kan der spares på plads og håndtering ved at separere og komprimere dåserne med det samme.

Sælg de Komprimerede Konservesdåser til Genanvendelse

Metallet fra de komprimerede dåser kan sælges til genanvendelse. 100 % destruktion sikrer, at produkterne ikke kan gå til gensalg. Den maksimale diameter på dåserne er 230 mm, svarende til en 10 liters spand.

RUNI Løsning til Fyldte Konservesdåser

RUNI sneglekomprimator komprimerer og separerer kontinuerligt dåserne, mens det flydende eller delvist flydende indhold fra dåserne bliver presset væk uden at omgivelserne tilsvines og kan efterfølgende ledes over i en tank og sælges til f.eks. energiproduktion eller dyrefoder. Maskinerne er udstyret med sensorer til automatisk start og stop og kan tilføres via transportbånd eller manuelt. Det er et krav at materialet er flydende eller delvist flydende. Både matrice og opsamlingsbakke er i rustfrit stål (AISI316) for at modstå den lave pH i mange væsker.

Til behov for separering og komprimering af helt store metalbøtter og -tromler med en diameter op til 600 mm har RUNI udviklet en model af SK370 til dette formål.

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik

Flamingokomprimering i container på genbrugsplads
Recycling plant EPS compaction RUNI
SK370 med Silo og stand-alone opriver til komprimering af EPS