Historie - Fra landbrug til affald og genbrug

RUNI A/S blev grundlagt i 1973 af maskiningeniør Niels Dysager. Produktsortimentet har gennem årene udviklet og ændret sig. I starten var hovedproduktet maskiner til det danske landbrug.  I dag leverer vi maskiner og totalløsninger til håndtering af affald og materialer til genbrug. Mere end 80 % eksporteres. I 2003 overtages RUNI af sønnen Torben Dysager. Niels Dysager forsætter dog med at arbejde på RUNI helt frem til 2013 – og slutter således et langt arbejdsliv med 40 års jubilæum. I 2014 indtræder Søren Rossen Bech som teknisk direktør og medejer af virksomheden.                                                     

Den “altædende” komprimator

Siden 1996 har hovedproduktet været sneglekomprimatoren. Med tiden har den vist sig at være næsten “altædende”, og vi har nu leveret over 2000 sneglekomprimatorer over hele verden til vidt forskellige formål.

Bygget til hårdt arbejde

Vores historie fornægter sig ikke. Sporene fra vores landbrugsmaskiner ses tydeligt i vores komprimatorer. Det er robuste maskiner i kraftigt gods og tykke plader. Bygget til hårdt arbejde og skabt til at fungere i mange år under vanskelige forhold. Så enkel og brugervenlig at betjene, at enhver kan anvende den uanset uddannelse.