Komprimering af Plastikspande og Dunke

Komprimér Plastikspande og Plastikdunke

Store 19-liters kildevandsdunke, malerspande og dunke i plastik er uhensigtsmæssige at transportere og bortskaffe på grund af deres størrelser og den enorme mængde tomrum.

Sælg Komprimerede Plastikspande og Dunke til Genanvendelse

RUNI har udviklet en af de eneste løsninger til at komprimere disse store spande og dunke med en diameter helt op til 600mm. Når de komprimeres bliver det rentabelt at transportere, fordi lastrummet udnyttes optimalt, og de komprimerede spande og dunke kan sælges som genbrugsmateriale.

RUNI Sneglekomprimator Løsning til Plastikspande og Dunke

Med en sneglekomprimator opnås en kontinuerlig komprimeringsproces i modsætning til en ballepresser, hvor både opfyldning og tømning skal gøres manuelt. Dunke og spande kan tilføres manuelt eller via et transportbånd. RUNI sneglekomprimatoren er udstyret med sensorer der giver mulighed for automatisk start og stop af maskinen. Når spande og dunke er blevet komprimeret af sneglen og de hydrauliske kæber, presses de ud og kan falde ned i en container.

RUNI sneglekomprimator kan udstyres med en matrice, så fyldte beholdere samtidig kan separeres for indhold. Indholdet samles op i bakke, hvorfra det kan ledes videre til en tank.

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik

Flamingokomprimering i container på genbrugsplads
Recycling plant EPS compaction RUNI
SK370 med Silo og stand-alone opriver til komprimering af EPS