Silkeborg Genbrug & Affald

Optimerer genanvendelsen af Flamingo med fornuft.

Ca. 30 tons årligt, eller hvad der svarer til over 60 vognlæs flamingo bliver i dag indsamlet i stedet for at tilgå containeren med brændbart.

Flamingoen har tidligere fyldt godt op i den brændbare fraktion, men bliver nu komprimeret på pladsen og solgt til genanvendelse med reducerede transportomkostninger til følge. De 30 tons komprimerede flamingo blokke kan nu læsses på blot 3 lastbiler, og optimeringen af vægten af den brændbare fraktion sparer mange turer til forbrændingen.

Vel koster det nogle mandetimer at komprimere flamingoen, men det er et fornuftigt stykke arbejde som alle kan varetage. RUNIs komprimator er enkel, driftssikker og levere det miljøvenlige resultat at flere plast ressourcer bliver genanvendt.

 

Ingeniør Erich Beck, ansvarlig for indkøbet af SK370’eren udtaler:

"Runi har under design, montage og idriftsætning været en professionel leverandør, som har leveret aftalt kvalitet og funktion, til den aftalte pris.

Udover vidensdeling med danske kollegaer, har vi i anlæggets 5 årige levetid, haft fornøjelsen af besøg fra både Finland, Norge og Israel.

Vedligeholdelsesomkostninger til anlægget er yderst minimalt. Består kun af almindelig smøring og rengøring.  

Når Silkeborg Genbrug & Affald kan hjælpe danske virksomheder med at øge omsætning og generer arbejdspladser, så stiller vi gerne op. Specielt for virksomheder som Runi."

Silkeborg Genbrug og Affald