Mange fordele ved komprimering afEPS

Xerox er et af de store navne indenfor printere og kontorudstyr. Når det kommer til at fragte værdifuld elektronik eller udstyr, såsom Xerox' kommercielle printere og kopimaskiner, er EPS emballage den klart bedste løsning. Det er let i vægt og resistent imod kollision. Der er dog to problemer efter leveringen; EPS affaldet optager meget plads i varehuset og det er miljøbelastende, da det ofte ender på forbrændingsanlæg eller på en losseplads. 

Ved at tilføje en SK240 komprimator til deres distributionscenter, har Xerox været i stand til at eliminere disse problemstillinger. Ved komprimering af EPS affaldet, er det muligt for dem at øge deres ledige lagerplads, reducere deres omkostninger til affaldshåndtering markant og vigtigst af alt, at producerer et genanvendeligt produkt, der kan opkøbes til genanvendelse. 

På et distributionscenter, har Xerox nedbragt deres årlige omkostninger til affaldshåndtering fra et sekscifret beløb til omkring $2.000 ved brug af flere initiativer til genanvendelse. 

''RUNI komprimatoren betaler for sig selv. Med et komprimeringsforhold på 50:1, benytter vi nu 49 lastbiler mindre på at transportere ekspanderet luft.''

''RUNI SK240 er en gamechanger. Den er belejligt for vores genanvendelsesbehov og meget nemt at bruge. Vi kunne ikke fortsætte vores dag-til-dag arbejde uden den. Enhver virksomhed med store mængder af polystyrene burde benytte en.''

- Brian O'Connor, Warehouse Manager hos Xerox Business Solutions.

EPS, compaction, komprimering, Styrene, Xerox, RUNI