Komprimering af EPP

Komprimér EPP Skum 

Brugen af EPP (ekspanderet polypropylen) er stigende. Det er et materiale i mange forskellige kvaliteter og udførelser, og vi ser det typisk som pakkemateriale i elektronik- og monteringsbranchen.

Sælg EPP Blokke til Genanvendelse

EPP har en sej struktur, og derfor er det nødvendigt med en Heavy Duty opriver monteret på komprimatoren for at neddele EPP’en før den kan komprimeres til en sammenhængende blok. Densiteten af den komprimerede EPP er op til ca. 350 kg/m³. De producerede blokke kan efterfølgende stables på en palle og transporteres til genanvendelse med ca. 20 tons i en lastbil eller container.

RUNI EPP Løsning

Når EPP fyldes i Heavy Duty opriveren bliver det neddelt og efterfølgende sørger sneglen og de hydrauliske kæber automatisk for, at materialet bliver komprimeret til ensartede blokke der let kan stables på en palle. Maskinen kan tilføres manuelt i en 45 graders tragt eller tilføres via transportbånd ned i en lige tragt. De forskellige integrerede sensorer sikrer nem betjening med bl.a. automatisk start- og stopfunktion. Det er også muligt at tilkøbe automatisk blokdeler og kran til håndering af de producerede blokke.

RUNI har desuden udviklet en løsning, en SK370, der kan komprimere både EPP og EPS i samme maskine, hvis man har begge materialer i sin affaldsstrøm.

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik

Flamingokomprimering i container på genbrugsplads
Recycling plant EPS compaction RUNI
SK370 med Silo og stand-alone opriver til komprimering af EPS