Vores mission: TURN WASTE TO VALUE

Værdier vi gerne vil være kendt for:

”Den bedste løsning for kunden”
”Et produkt vi kan stå ved”
”Forrest i markedet”

Torben Dysager
Torben Dysager. Arbejdende Bestyrelsesformand.

RUNI skaber løsninger af økonomisk og miljømæssig værdi for vores kunder. Vores mål er at skabe vind/vind-løsninger. Vi er bevidste om at se problemstillinger fra flere sider og gennem dialog finde frem til de bedste løsninger for vores kunder. Løsninger der øger værdien af deres spildmaterialer, både økonomisk og i forhold til miljøet. Vi gør vores størrelse til en fordel. Vi er fleksible og anser det for væsentligt at kunne tilpasse de enkelte produkter til den konkrete opgave, hvorfor ingeniørkompetencer og selvstændige medarbejdere er vigtige, både i salg, udvikling og produktion.
Trods vores størrelse agerer vi globalt. Vores erfaring og know-how er stor og unik i forhold til verdensmarkedet. Vores produkt er blandt de førende, hvad angår funktion og kvalitet. På vores største eksportmarkeder er vi repræsenteret af professionelle og erfarne forhandlere og distributører.

SMV-MANIFEST

RUNI har i 2023 valgt at indgå i SMV-Manifestet. Herved forpligter vi os til at være samfundsansvarlige og værdibaserede aktører med respekt for liv og natur.

Du kan læse om SMV-Manifester herunder:
SMV-Manifest (PDF)