RDF/SRF afvanding

Afvand RDF med Sneglekomprimator

RUNI SK370 sneglekomprimator afvander op til 10 tons RDF (Refuse-derived fuel)/SRF (Solid recovered fuels) pr. time med et energiforbrug på kun 15 kW. Ofte er det muligt at separere mere end halvdelen af vandindholdet.

RDF/SRF bruges som brændstof på forbrændingsanlæg eller cementovne. For at optimere brændstoffet kan det være nødvendigt at afvande det. RUNI sneglekomprimator afvander RDF/SRF i en fortløbende process med meget lavt energiforbrug.

Forholdene på RDF-anlægene er ekstremt krævende, og der arbejdes 24/7 hele året rundt. RDF materialerne indeholder ofte slibende elementer som sand og det stiller store krav til maskinen. Men RUNI kan gøre det. 

RDF/ SRF kommer fra reject fra papirfabrikker eller fra kommunalt affald. Ofte er det neddelt til omkring 10 mm i størrelse og kan derfor let tilføres RUNI.

RUNI Løsning til RDF

RUNI SK370 sneglekomprimator har i mange år vist sig at være en solid og stærkt bygget maskine med forstærket snegl, som netop er konstrueret til 24/7 arbejede og med en kapacitet på 5-10 tons pr. time.

Sneglekomprimatoren kan installeres som sidste link i linjen. Maskinen kan fodres med materiale via transportbånd eller direkte under en roterende tromle.

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik

Flamingokomprimering i container på genbrugsplads
Recycling plant EPS compaction RUNI
SK370 med Silo og stand-alone opriver til komprimering af EPS