RDF/SRF afvanding

Afvand RDF med sneglekomprimator

RUNI SK370 sneglekomprimator afvander op til 10 tons RDF (Refuse-derived fuel)/SRF (Solid recovered fuels) pr. time med et energiforbrug på kun 15 kW. Ofte er det muligt at separere mere end halvdelen af vandindholdet.

RDF/SRF bruges som brændstof på forbrændingsanlæg eller cementovne. For at optimere brændstoffet kan det være nødvendigt at afvande det. RUNI sneglekomprimator afvander RDF/SRF i en fortløbende proces med meget lavt energiforbrug.

Forholdene på RDF-anlæggene er ekstremt krævende, og der arbejdes 24/7 hele året rundt. RDF materialerne indeholder ofte slibende elementer som sand og det stiller store krav til maskinen. Men med en hårdtarbejdende RUNI komprimator kan det klares. 

RDF/ SRF kommer fra rejekt fra papirfabrikker eller fra kommunalt affald. Ofte er det neddelt til omkring 10 mm i størrelse og kan derfor let tilføres RUNI.

RUNI løsning til RDF

RUNI SK370 sneglekomprimator har i mange år vist sig at være en solid og stærkt bygget maskine med forstærket snegl, som netop er konstrueret til 24/7 arbejdede og med en kapacitet på 5-10 tons pr. time.

Sneglekomprimatoren kan installeres som sidste link i linjen. Maskinen kan fodres med materiale via transportbånd eller direkte under en roterende tromle.

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik

Jasar Recycling
NEN-products
Premier Patterns
Skjern Papir
Folldal Gjenvinning
Dan-Web
Carlsberg Bryggeri
Rexcell
Systec
EPE blokke komprimeret med en RUNI komprimator
Norlax
Vega Salmon
North Landing
Morpol
Cap Fraicheur
O.H. Fiskeeksport
SK200 hos Supermercati Tosano
Rooms To Go
Chantry Digital
EPS, compaction, komprimering, Styrene, Xerox, RUNI
Veglo Miljø
Silkeborg Genbrug og Affald
Haith Recycling
Flamingokomprimering i container på genbrugsplads
Recycling plant EPS compaction RUNI
Case, Bortskaffelsesanlæg, SK370, RUNI, sneglekomprimator, komprimering, komprimator
Afvanding af biogas