Bortskaffelsesanlæg - Støv

RUNI sneglekomprimator som en del af et støv udsugningssystem

Sneglekomprimatoren SK370 fra RUNI bliver på dette bortskaffelsesanlæg i Tyskland benyttet til indfange støv fra udsugningssystemet. RUNI komprimatorerne er tætsluttende, hvorfor støvet ikke kan komme ud før det når slutningen af afgangstruget. Herefter falder det ned i en container udenfor. På denne måde kan virksomheden indfange og transporterer støvet væk, hvilket forbedrer indeklimaet og arbejdsmiljøet. 

Støv kan være meget generende og skadeligt at opholde sig i. Udover at RUNI komprimatoren mindsker dette problem, så minimerer den også størrelsen af støvet og hvor meget plads det optager. Med en RUNI sneglekomprimator til støv kan du også minimere din virksomheds støvproblemer! 

RUNI sneglekomprimator som en løsning på støv

RUNI sneglekomprimatoren er lavet med sensorer til automatisk start og stop. Støvet bliver automatisk komprimeret af sneglen og med hjælp fra de hydrauliske kæber. For at kunne komprimere støvet, så det er sammenhængende, er komprimatoren udstyret med vanddyser, som tilfører en lille mængde vand til støvet før det når ned til sneglen, hvor det bliver komprimeret. 

Case, Bortskaffelsesanlæg, SK370, RUNI, sneglekomprimator, komprimering, komprimator