Komprimering og Destruktion af Plastikspande og Dunke

Komprimér og Separér Indhold fra Fyldte Plastikspande og Dunke

Store 19-liters kildevandsdunke, malerspande og dunke i plastik er uhensigtsmæssige at separere fra deres indhold samt at transportere og bortskaffe på grund af størrelsen og den enorme mængde tomrum.

RUNI har udviklet en af de eneste løsninger til at komprimere og separere disse store spande og dunke med en diameter helt op til 600mm. 100% destruktion sikrer, at produkterne ikke går til gensalg, pant eller eget forbrug. Indholdet fra spande og dunke kan opsamles i en tank eller ledes direkte over i rensningsanlæg.

Sælg Komprimerede Plastikspande og Dunke til Genanvendelse

Når spande og dunke komprimeres bliver det rentabelt at transportere, fordi lastrummet udnyttes optimalt, og derfor kan de komprimerede spande og dunke sælges som genbrugsmateriale.

RUNI Sneglekomprimator til Komprimering og Separering af Store Plastikdunke og Plastikspande 

Med en sneglekomprimator opnås en kontinuerlig komprimeringsproces i modsætning til en ballepresser, hvor både opfyldning og tømning skal gøres manuelt. Dunke og spande kan tilføres manuelt eller via transportbånd. RUNI sneglekomprimator er udstyret med sensorer, der giver mulighed for automatisk start og stop af maskinen. Når spande og dunke automatisk er blevet komprimeret af sneglen og de hydrauliske kæber, presses de ud og kan falde ned i en container. 

Både matrice og bakke er i rustfrit stål (AISI316) for at modstå den lave pH i mange væsker.

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik

Flamingokomprimering i container på genbrugsplads
Recycling plant EPS compaction RUNI
SK370 med Silo og stand-alone opriver til komprimering af EPS