Komprimering af PET-flasker

Komprimér Tomme PET-Flasker

PET-flasker er den foretrukne emballageform til læskedrikke, sodavand, juice og kildevand. Med den store udbredelse følger også et stort affaldsproblem. For tapperier er hovedproblemet at de ofte står med store partier kasserede produkter, der skal destrueres for at sikre, at de ikke tilgår markedet. For flaskeindsamlere er hovedproblemet at PET-flasker efter konsumeringen, har et stort volumen i forhold til vægt, der gør håndteringen og transporten besværlig og dyr.

Sælg Komprimerede PET-Flasker til Genanvendelse

RUNI sneglekomprimator er en god løsning til begge disse problemer. Når flaskerne har været igennem en RUNI sneglekomprimator, er det ikke længere muligt at indløse en eventuel pant på flaskerne. I mange tilfælde kan de komprimerede flasker sælges til genanvendelse i plastindustrien

RUNI sneglekomprimator komprimerer og separerer kontinuerligt flaskerne mens indholdet fra flaskerne bliver presset væk og kan ledes over i en tank eller i kloakken uden at omgivelserne tilsvines. For at undgå brodannelse kan der installeres en omrører i tragten. Maskinerne er udstyret med sensorer til automatisk start og stop og kan tilføres via transportbånd, manuelt eller via tipcontainer. De komprimerede flasker kan presses direkte over i en container.

RUNI Sneglekomprimator til Komprimering af PET

RUNI har udviklet to størrelser af sneglekomprimatorer til formålet:

SK240 med en kapacitet på 5.000 0,5 liter flasker i timen. Max størrelsen er 1 liters flasker.

SK370 med en kapacitet på 20.000 0,5 liter flasker eller 8.000 1,5 liters flasker i timen.

Begge modeller kan også separere og komprimere aluminiumsdåser. Se under alu-dåser.

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik

Flamingokomprimering i container på genbrugsplads
Recycling plant EPS compaction RUNI
SK370 med Silo og stand-alone opriver til komprimering af EPS