Komprimering af Støv

Komprimér og Kontrollér Støv

Støv findes i mange former, f.eks. fra affaldsbehandlingsanlæg. Støvet fra affaldsbehandlingen lægger sig som et fint lag overalt på anlægget og i de nærmeste omgivelser. Dette er både et arbejdsmiljø- og nærmiljøproblem.

Traditionelt har man for at undgå denne gene suget støvet ud af anlægget gennem et filteranlæg med cellesluse og ud i container, big-bags eller lignende. Støvet er dog forsat et problem i løs form og derfor benyttes RUNI sneglekomprimator til at eliminere dette problem.

RUNI Løsning til Støv

Med sneglekomprimator opnås en kontinuerlig komprimeringsproces. RUNI sneglekomprimator er udstyret med sensorer og har herved automatisk start og stop af maskinen. Støvet komprimeres automatisk af sneglen og modholdet skabes af de hydrauliske kæber i henhold til kW-forbrug på komprimatoren. For at binde denne type støv bedre er komprimatoren udstyret med en dysebro, som afgiver en smule vand inden støvet fortsætter ned til sneglen for at blive komprimeret. Således sikrer man at støvet lægger sig dødt ned, og derved nemmere kan indsamles og håndteres. 

Case med Støv

Dan-Web, Danmark

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik

Flamingokomprimering i container på genbrugsplads
Recycling plant EPS compaction RUNI
SK370 med Silo og stand-alone opriver til komprimering af EPS