O.H. Fiskeeksport - EPS Fiskekasser

MAN KASSERER IKKE EN GAMMEL RUNI!

RUNI har igennem de seneste 25 år leveret kvalitetsmaskiner til den europæiske lakseindustri til komprimering af de EPS kasser, som fiskefabrikkerne modtager laksene i. Industrien er vokset, og fabrikker der i starten havde EPS nok til én RUNI, har med tiden haft behov for at opgradere til en større kapacitet. I løbet af 2022, leverede RUNI flere af disse opgraderinger, blandt andet til en fiskefabrik i Hirtshals.

Hos O.H. Fiskeeksport blev to gamle RUNI-maskiner (henholdsvis 13 og 18 år gamle) skilt ad. De dele der stadig kunne bruges, blev bygget sammen med en helt ny SK370, en ny fælles opriver med buffertragt, automatiske blokdelere, samt en kran. Således har O.H. Fiskeeksport i dag 2 SK370’ere med en samlet kapacitet på 400 kg/timen. Maskinerne blev installeret i en ny koldhal, specielt bygget til at huse RUNI-maskinerne.

"Vi er meget tilfredse med opgraderingen og oplever nu større effektivitet og driftssikkerhed. Vi blev positivt overraskede over i hvor høj grad RUNI var i stand til at genbruge dele fra de gamle maskiner. Salget af EPS-blokkene kommer til at tjene hele investeringen hjem, inklusive opførslen af den nye koldhal, i løbet af 8-12 måneder. Vi er meget tilfredse med RUNIs rådgivning, samarbejde og implementeringen af opgraderingen.” – Ole Hatlebak, indehaver af O. H. Fiskeeksport.

O.H. Fiskeeksport