Komprimering af Airlaid-støv

Komprimér Airlaid-Støv i Sneglkomprimator

Luftigt nonwoven tekstil anvendes blandt andet til engangsbleer, hygiejnebind, kødpakning og som pakkemateriale. For at mindske brandrisikoen ved produktionen af disse tekstiler, er det vigtigt at have kontrol over tekstilstøvet i produktionslokalerne.

Sælg Komprimeret Airlaid-Støv til Forbrænding

Forbrændingsanlæggene accepterer sjældent støvet i løs form da det vil udgøre eksplosionsfare. Ved komprimering bliver støvet forbrændingsegnet, og transportomkostninger bliver reduceret.

Der kan med komprimering opnås en densitet på omkring 650kg/m3.

RUNI Løsning til Airlaid-Støv

Med RUNI sneglekomprimator opnås en kontinuerlig komprimeringsproces. Støvet tilføres enten via en cellesluse eller cyklon. RUNI sneglekomprimator er udstyret med sensorer, som giver mulighed for automatisk start og stop af maskinen. Støvet komprimeres automatisk af sneglen og modholdet skabes af de hydrauliske kæber i henhold til kW-forbrug på komprimatoren. Det komprimerede støv falder derefter typisk ned i en container eller bliver komprimeret ud i endeløse plastikposer.

Case med Airlaid Støv

Rexcell, Sverige

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik

Flamingokomprimering i container på genbrugsplads
Recycling plant EPS compaction RUNI
SK370 med Silo og stand-alone opriver til komprimering af EPS