Komprimering af EPE

Komprimér EPE Skum

EPE (ekspanderet polyethylen) kendes som indpakningsmateriale af følsomme produkter såsom glas og elektronik. Da det består af stødabsorberende celler med luft har det et stort volumen, som gør det til et besværligt affaldsproblem i forhold til opbevaring, transport og deponering.

RUNI EPE Løsning

Med RUNI SK370 sneglekomprimator samt en særlig udviklet heavy duty opriver og smeltekammerfunktionen kan EPE komprimeres til en cylinderformet blok med densitet på helt op til 750kg/m3.

Når EPE’en tilføres opriveren bliver det neddelt og efterfølgende sørger sneglen, de hydrauliske kæber samt smeltekammeret automatisk for, at materialet bliver komprimeret til ensartede blokke, som ikke udvider sig igen efterfølgende. De forskellige integrerede sensorer sikrer nem betjening med bl.a. automatisk start- og stopfunktion. Den komprimerede non-crosslink EPE kan efter komprimering sælges til genanvendelse.

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik

Flamingokomprimering i container på genbrugsplads
Recycling plant EPS compaction RUNI
SK370 med Silo og stand-alone opriver til komprimering af EPS