Komprimering af EPE

Komprimér EPE Skum

EPE (ekspanderet polyethylen) kendes som indpakningsmateriale af følsomme produkter såsom glas og elektronik. Da det består af stødabsorberende celler med luft har det et stort volumen, som gør det til et besværligt affaldsproblem i forhold til opbevaring, transport og deponering.

RUNI EPE Løsning

Med RUNI SK370 sneglekomprimator samt en særlig udviklet neddeler (pre-cutter), kan EPE komprimeres til en cylinderformet blok med densitet på helt op til 500kg/m3. I tilfælde hvor der kun er tale om mindre stykker EPE, vil det ofte ikke være nødvendigt at have en neddeler (pre-cutter).

Når EPE’en tilføres opriveren bliver det neddelt og efterfølgende sørger sneglen og de hydrauliske kæber automatisk for, at materialet bliver komprimeret til ensartede blokke. De forskellige integrerede sensorer sikrer nem betjening med bl.a. automatisk start- og stopfunktion. For nogle typer af EPE, typisk EPE med en lille cellestruktur, vil den komprimerede blok begynde at udvide sig igen, når den forlader maskinen. I disse tilfælde anbefaler vi, at der komprimeres direkte i endeløse plastiksække.

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik