Specialløsninger

Mineral uld

RUNI har leveret snegle komprimatorer til afvanding af mineral uld – et par eksempler:
- Efter brug er gartneriernes plante-sække fulde af vand – vægten mere end halveres.
- Nogle industrier bruger mineral uld som filtermaterialer. Udtjente filtre kan med fordel presses og dræneres i en RUNI snegle komprimator

Mineraluld

Mineraluld

Tekstil fra dæk

Ved genanvendelse af dæk får man 3 materialer:

- Gummi, som kan genanvendes 
- Stål, som kan genanvendes
- Tekstil med lidt gummi og stål, som ikke kan anvendes og derfor køres til forbrænding eller deponi

Tekstilet er under recycling processen blevet helt blød og støv-agtig. RUNI sneglekomprimator kan enkelt og effektivt  komprimere tekstillet evt. direkte ind i en lukket container.

Makuleret papir

Makuleret papir fylder rigtig meget. RUNI har leveret sneglekomprimatorer til flere mobile sikkerhedsmakulering biler. Således kan de have 10 tons med i stedet for 2 tons.

Cigaret papir

En producent af emballage til cigaretter har købt 2 RUNI SK370 sneglekomprimatorer til komprimering af fraskær og fejlproduktioner.

Bilskrot

En større europæisk genandvendelsesindustri shredder bilerne efter demontering - efterfølgende bruges bl.a. synkekar til videre sortering. Alle flydende dele ender til sidst i 2 RUNI SK 370 sneglekomprimatorer, hvor der sker en enkel og effektiv afvanding.

Cellepap

En producent af forskellige emner i cellepap får i løbet af en arbejdsdag en meget stor volumen af fraskær. Med flere RUNI snegle komprimatorer på fabrikker i EU bliver cellepappen enkelt og effektivt omdannet til en solid papcylinder i en automatisk og kontinuerlig proces.

Gipsplader

Når Europas største producent af gips-plader genanvender internt spild, frembringes der meget papir med lidt gipsstøv på. Papiret er meget luftigt og fylder meget. Pga. af gipsstøv er det et vanskeligt materiale at komprimere, men RUNI sneglekomprimator klarer det enkelt, effektiv og i en automatisk og kontinuerlig proces.

Resultatet er en meget tung pap-pølse tilsat lidt gips!

Madras-fjedre

En global producent af madras-fjedre havde meget store omkostninger på at komme af med enkelt fjedre og samlede fjedre som var behæftet med fejl. Efter en test og nogle tilpasninger af en standard RUNI sneglekomprimator lykkedes det at komprimere de meget vanskelige fjedre. Resultatet er en næsten massiv stål pølse. 

Kontakt os

Har du brug for mere information, eller har du nogle spørgsmål angående RUNI-produktet, så udfyld nedenstående formular. Vi giver dig svar hurtigst muligt.

Læs mere om vores privatlivs- og cookiepolitik

Flamingokomprimering i container på genbrugsplads
Recycling plant EPS compaction RUNI