Ny CEO hos RUNI

Ny CEO hos RUNI

Der er højkonjunktur i den cirkulære økonomi og stor global efterspørgsel efter RUNIs løsninger.
Sådan begrunder Torben Dysager, RUNIs nuværende CEO, at Anders Thygesen, fra juni skal overtage jobbet som CEO i produktionsvirksomheden beliggende i Tarm. Anders Thygesen kommer fra en 38-årig lang karriere i Vestas – senest som fabrikschef i Ringkøbing.

Torben Dysager uddyber: ”Vi er i dag et stærkt hold med 35 medarbejdere, der trods et år med Covid-19, ser frem mod virksomhedens bedste resultat. At få en mand som Anders i spidsen for RUNI, med hans stærke eksekveringskompetence samt mange års ledelseserfaring, er jeg overbevist om vil være meget værdifuldt for RUNIs fortsatte udvikling”.

Spændende fremtid med kæmpe potentiale i bæredygtighed og genbrug

Anders Thygesen glæder sig til den nye udfordring og udtaler: ”Jeg syntes det er et spændende skifte med den nye rolle som direktør, og jeg glæder mig til at komme i gang. I min tid hos Vestas lærte jeg, at det er det relationelle mellem mennesker, som skaber resultaterne. Det har også været vigtigt for mig, at Torben og jeg har haft lange drøftelser angående rollefordelingen – jeg bliver administrerende direktør, mens Torben beholder aktiemajoriteten. Det vil derfor ikke have haft min interesse, hvis ikke der var kemi og respekt for både roller og mennesket bag. Men jeg har en rigtig god mavefornemmelse. Jeg ser frem til at arbejde på tværs af områderne og forhåbentligt at kunne bidrage til udviklingen.

Jeg ser en spændende fremtid for RUNI. Der er et kæmpe potentiale i bæredygtighed og genbrug. Det er vores opgave at få produkter på markedet, der understøtter dette behov. Med mit kendskab til RUNI og ikke mindst de engagerede medarbejdere, så er alle forudsætninger til stede, for at kunne fortsætte den flotte vækst”.

Fortsætter som arbejdende bestyrelsesformand

Torben Dysager, der fortsætter som arbejdende bestyrelsesformand, vil fremover glæde sig over at kunne ligge sine kræfter i det som han trives bedst med og siger: ”Selvfølgelig er det lidt underligt at skulle give direktørkasketten videre efter små 20 år, men da jeg er bedst til salg og udvikling af muligheder for anvendelsen af vores teknologi, har vi nu nået en størrelse, hvor den kasket passer bedst på hovedet af en profil som Anders’. Jeg glæder mig virkelig over at RUNI får en så erfaren leder med meget energi og handlekraft ind som holdkaptajn”.

 

30.05.2021