Erfaren Maskinkonstruktør

Erfaren Maskinkonstruktør

”Turn waste to value” er vores mission og vores succes er bygget på innovation, godt håndværk, agilitet og holdånd i tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores kunder verden over. Sammen producerer og udvikler vi solide maskiner til den cirkulære økonomi, ressource genvinding samt grøn energiproduktion baseret på affaldsstrømme.”

Dette har igennem de sidste 20 år ledt til at RUNI i dag står stærkt med 2000 solgte maskiner rundt om i verdenen.

Jobprofil:

Vi søger en erfaren konstruktør til udarbejdelse af manualer, produktionsgrundlag og øvrig dokumentation. 

Opgaverne er alsidige og vil primært være:

-        Udarbejde målskitser for specialmaskiner og maskinlinjer ifm. tilbudsgivning

-        Vedligeholde eksisterende produktprogram

-        Deltage i fremstillingsoptimering af produkter

-        Konstruere kundespecifikke komponenter og moduler

-        Indkøb af kundespecifikke komponenter til egne ordrer

-        Udarbejde produktionsgrundlag, brugermanualer og øvrig dokumentation

Faglig profil:

Den ideelle kandidat er Produktionsteknolog eller Maskiningeniør og er håndværksmæssig uddannet. Vi leder efter en person, der, i en årrække, har arbejdet med 3D konstruktion af maskiner, 2D produktionsgrundlag samt udarbejdelse af brugermanualer. Vi forventer at du kan arbejde ubesværet med almindelige IT-systemer og med CAD. Det vil være en fordel hvis du kender Solid Works. Du kan kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk samt evt. også på tysk, vi bruger dog oversættelsesbureauer til vores manualer. 

Som konstruktør er du optaget af at lave løsninger, der simple og robuste, og dokumentere dem på en måde så de kan fremstilles nemmest muligt. Du er derfor omhyggelig i din udformning af maskinfunktioner og har øje for de detaljer, der får helheden til at virke i praksis.

Kunne det være dig? Se om du kan genkende dig selv i den her profil:

Som menneske er du både omhyggelig og effektiv og får derfor ofte omsat opgaverne til færdig dokumentation på kort tid. Du er arbejdsom og leverer kvalitet – derfor oplever du nok også at være en værdsat spiller på holdet – i de sammenhænge du, i dag, indgår i.

Du vil blive del af en dedikeret teknisk afdeling, hvor opgaver og idéer deles i en direkte og kollegial atmosfære. Projekterne løber ofte over kort tid og du vil derfor opleve at der skal træffes beslutninger og at du hurtigt ser konstruktionerne virkeliggjort. 

Virksomhedsprofil: 

RUNI har egen produktion af maskinerne og beskæftiger i dag 32 medarbejdere.  RUNI er ejerledt og står på et solidt fundament med 15 distributører rundt om i verden, eget salgskontor i USA og store internationale kunder indenfor fødevare, genanvendelse af affald samt produktionsindustri.

 

Vi tilbyder:

En god arbejdsplads hvor arbejdsglæde og positiv atmosfære på arbejdspladsen er en ledelsesprioritet.  Arbejdspladsen er placeret i det åbne Vestjylland ved Skjern å, hvor boliger fås til en fornuftig pris. Se evt. mere på: www.flytmodvest.dk

 

Vi ser frem til at blive kontaktet hvis det har din interesse.

Ansøgning sendes til Søren Rossen Bech, Technical Director srb@runi.dk