Eco Development - EPS

Genanvendelse af det lokale EPS affald

Eco Development er en af de største spillere på det amerikanske marked for genanvendelse af EPS.
De har lavet to indsamlingsprogrammer, et til private og et til erhvervsdrivende. Herigennem hjælper de en lang række lokale virksomheder med at mindske deres udgifter til affaldshåndtering med op til 50 %. Virksomhederne får desuden en miljørapport, der viser hvor meget materiale, der er blevet genanvendt, og hvad det har ført til af besparelser i CO2-udledning.
Igennem det private indsamlingsprogram tilbyder Eco Development at borgere kan aflevere deres rene EPS affald hos Eco Development i Mason, Ohio.
Eco Development har valgt at installere en RUNI SK370 med en 1400 mm stand-alone opriver og silo til at håndtere komprimeringen af det EPS affald, de indsamler fra både private og erhverv i Mason, Ohio. Efter komprimeringen sælges EPS’en til genanvendelse.

“Eco Development og RUNI har arbejdet sammen siden 2015. Samarbejdet startede da Eco Development startede op med at bruge en RUNI SK120. Efterhånden som vores virksomhed er vokset, har vi været nødt til at opgradere til en helt ny SK370 for at opnå højere kapacitet. Den service og kvalitet, som RUNI leverer er uovertruffen. Når man skal anbefale en komprimator til kold komprimering, så er der ikke noget andet valg end RUNI.” T. J. Butler, Production and Commodities Manager

 

SK370 med Silo og stand-alone opriver til komprimering af EPS