Produktionsteknolog og maskiningeniør søges

Produktionsteknolog til konstruktion af specialmaskiner

Vi søger en dygtig og handlekraftig Maskintekniker/Produktionsteknolog til konstruktion af komponenter, moduler og hele specialmaskiner. 

Opgaverne er alsidige og vil primært være:

  • Specificere special maskiner og maskinlinjer ifm. tilbudsgivning
  • Deltaget i produktudviklingsprojekter
  • Konstruere nye standard produkter
  • Dokumentere konstruktioner
  • Deltage i fremstillingsoptimering af produkter

Den ideelle kandidat er håndværksmæssig uddannet, videreuddannet til Maskintekniker/Produktionsteknolog og har i en årrække arbejdet med konstruktion af specialmaskiner. Vi forventer at du kan arbejde ubesværet med almindelige IT systemer og med CAD. Det vil være en fordel hvis du kender Solid Works. Du kan kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk samt evt. også på tysk. 

Som menneske er du både handlekraftig og idérig og får derfor ofte omsat opgaverne til færdige konstruktioner på kort tid. Du er arbejdsom og ambitiøs og forventer derfor meget af både dig selv og dine omgivelser. 

Som konstruktør er du drevet af at lave løsninger, der virker. Du er derfor omhyggelig i din udformning af maskinfunktioner og har øje for de detaljer, der får helheden til at virke i praksis.

Du vil blive del af et lille dedikeret teknisk team på 5 personer, hvor opgaver og idéer deles i en direkte og kollegial atmosfære. Projekterne løber ofte over kort tid og du vil derfor opleve at der skal træffes beslutninger og at du hurtigt ser konstruktionerne virkeliggjort. 

Vi er en maskinproducent på 25 medarbejdere, som arbejder i en niche inden for miljøteknologi. Vores mission er "Turn Waste to Value" og vi er i vores arbejde optaget af 3 værdier:

                                         "Den bedste løsning for kunden”

                                             ”Et produkt vi kan stå ved”

                                                     ”Forrest i markedet”

Vi sælger kundespecifikke løsninger, der er konfigureret af en stor grad af standard moduler, som vi har udviklet gennem årene. Vores ordrer er forholdsvis små og mange. En typisk ordre har en omsætning fra 200.000.- dkr. til 1 mio. dkr.

Tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale
Ansøgningen sendes til Søren Rossen Bech, Technical Director, srb@runi.dk

 

Vi søger en erfaren og handlekraftig maskiningeniør til udvikling, specifikation og konstruktion af specialmaskiner og maskinlinjer.


Opgaverne er alsidige og vil primært være:
- Udvikling af nye standard maskiner
- Udvikling og test af nye maskinfunktionaliteter
- Dokumentere udviklingsprojekterne og konstruktionerne
- Teknisk rådslagning med sælgere ifm. tilbudsgivning


Den ideelle kandidat er håndværksmæssig uddannet, videreuddannet til maskiningeniør og har i en årrække arbejdet med konstruktion af specialmaskiner og maskinlinjer. Vi forventer at du kan arbejde ubesværet CAD, Styrkeberegningsprogrammer samt almindelige IT systemer. Det vil være en fordel hvis du kender Solid Works. Du kan kommunikere i skrift og tale på engelsk og evt. også på tysk.


Som menneske er du både handlekraftig og idérig og får derfor ofte omsat opgaverne til færdige maskiner eller prototyper på kort tid. Du er arbejdsom og ambitiøs og forventer derfor meget af både dig selv og dine omgivelser.
Som ingeniør er du drevet af at lave løsninger, der virker. Du er derfor omhyggelig i din udformning af maskinfunktioner og kan afklare din konstruktion på et helt detaljeret niveau.
Som opgaveansvarlig/projektleder involverer du relevante parter internt og eksternt, får sat retning og mål og skaber fremdrift.


Du vil blive del af et lille dedikeret teknisk team på 4 personer, hvor det vil forventes at du kommer til at sætte dit tydelige præg og være en nøgleperson i fastlæggelsen af maskinernes opbygning og konstruktion. Projekterne løber ofte over kort tid og du vil derfor opleve at der skal træffes beslutninger og at du hurtigt ser konstruktionerne virkeliggjort.

Vi er en dynamisk virksomhed, som arbejder i en niche inden for miljøteknologi. Vores mission er "Turn Waste to Value" og vi er i vores arbejde optaget af 3 værdier:
"Den bedste løsning for kunden”
”Et produkt vi kan stå ved”
”Forrest i markedet”

Vi sælger kundespecifikke løsninger, der er konfigureret af en stor grad af standard maskiner, som vi har udviklet gennem årene. Vores ordrer er forholdsvis små og mange. En typisk ordre har en omsætning fra 200.000.- kr. til 1 mio. kr.

 Tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale
Ansøgningen sendes til Søren Rossen Bech, Technical Director, srb@runi.dk

 

Miljøteknologi i vækst
Miljøteknologi er i vækst i mange lande og på den bane har RUNI en stærk nicheposition. Vi ser ind i en kraftig udvikling de kommende år, og søger nogle faste spillere på holdet, som vil være med til at bringe stærke produkter ud i markedet til genanvendelse af affalds ressourcer.

RUNI A/S er en ordreproducerende virksomhed, der udvikler, projekterer og fremstiller sneglekomprimatorer med speciel tilbehør til komprimering og afvanding af restprodukter ved recycling. Desuden projekteres og fremstilles special maskinanlæg indenfor affaldsbehandling. Se www.runi.dk

Vore kunder er hovedsagligt større industrivirksomheder i ind- og udland. Faste forhandlere haves i USA, Japan, Australien og Europa. Vi anvender komponenter af egen produktion såvel som fra underleverandører. Virksomheden beskæftiger i dag 25 personer.